TIPURI DE TRADUCERI

Something else
Go to LEGALIZATE

LEGALIZATE

Click pentru detalii

Go to AUTORIZATE

AUTORIZATE

Click pentru detalii

Go to JURIDICE

JURIDICE

Click pentru detalii

Go to TEHNICE

TEHNICE

Click pentru detalii

MEDICALE

Click pentru detalii

Go to Educație

Educație

Click pentru detalii

INTERPRETARE

Click pentru detalii

Go to ALTE SERVICII

ALTE SERVICII

Click pentru detalii

Delta®Traduceri

Traduceri Profesioniste în Brașov & întreaga țară
Activitatea Centrului Delta®Traduceri se bazează pe o strânsă colaborare cu traducători profesioniști, autorizați de Ministerul Justiției, cu experiență în domenii variate de traducere.

Împinși de dragostea pentru cuvânt si cultură ne-am propus crearea unui centru nou, care să depășească limitele restrânse ale unui centru de traduceri clasic, funcționând în paralel și ca punte de legătură lingvistică între țări și companii, birouri și autorități, dar mai întâi de toate între simplii oameni aflați în diverse locuri din Europa.

Pe baza acestor principii, a fost înființat centrul Delta®Traduceri care poartă numele regiunii din care a izvorât această idee, în care astăzi funcționează și ramură adițională de activitate a fondatorilor centrului, turismul în Delta Dunării (link pe viitor).

În centrul nostru, în afara serviciilor de traducere oferite la prețuri competitive suntem în măsură să oferim clienților noștri, cât și cetățenilor străini care ne vizitează țara, suport juridic notarial, secretarial și informativ.

Centrul Delta®Traduceri colaborează cu mândrie cu traducători profesioniști, consilieri juridici si de afaceri. În afară de aceasta, colaborăm cu profesioniști din toate domeniile de activitate (juridic, economic, business, tehnic, marketing), pentru o cât mai bună dezvoltare a proiectelor noastre de traduceri.

Delta®Traduceri este o marcă înregistrată sub umbrela căreia funcționează trei birouri de traduceri (în Brașov, Tulcea și în curând și în București).

LIMBI TRADUSE


Engleză


Franceză


Greacă


Germană


Italiană


Rusă


Spaniolă


Bulgară


Ucraineană


Turcă


Polonă


Chineză


Albaneză


Suedeză


Olandeză


Sârbă


Croată


Cehă


Maghiară


Latină


Arabă


Portugheză


Ebraică


Slovacă


Sloveană


Japoneză

Testimoniale

Ultimele știri

Ținem legătura

MapsGenerator